Milyen harcművészet?
Figyelt kérdés
185cm 60kg 15/f vagyok. Valami gyors nem önvédelemre valót keresek. Vékony testalkatú (szálkás testű ha lenne rajtam izom) gyors csendes mozgású jó a fájdalomtűrő képességem és akár 5 korombeli fiút is legyőzök(csak nem szkanderban). Szeretem a tőröket íjjakat a dobócsillagokat.2013. máj. 18. 15:45
1/5 anonim válasza:
"Valami gyors nem önvédelemre valót keresek"
He? Akkor menj három hónapos kamukarate tanfolyamra. Gyors, és önvédelemre nem való.
"akár 5 korombeli fiút is legyőzök"
Szájkaratéban? Vagy 5 olyan ismerősöd van, akit képes vagy lenyomni?
"Szeretem a tőröket íjjakat a dobócsillagokat."
Egészségedre! Én meg a jófajta gótikus horrorokat szeretem :)
Jó volna, ha kissé konkretizálnád a kérdésedet, mert így nem egészen tiszta, mire gondolsz kedves kérdező...
2/5 anonim válasza:
Én a barantát tudnám ajánlani,abban vannak íjak,dobócsillagok,botok és más hasonló fegyverek.
3/5 anonim válasza:
A kérdező nagyon kamus ember.
Gondolkodjatok már.
4/5 anonim válasza:
Folytatom.
Aki 5 ugyanolyan idős fiút legyőz annak minek önvédelem.
185cm és 60 kg aha persze!
Abból az ötből a legkisebb átlyukasztana téged a lábával .
5/5 anonim válasza:
Az 5-böl a legnehezebb 40 kiló és jobb, ha egyik se húzza fel a szemüvegét igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!