Testépítés pénzkidobás?
hibába edzek több évtizedig öregkoromra úgyis abba fogom hagyni
ezért kár táplálékkiegészítőket és kondibérleteket költeni
elég a testsúlyos gyakorlatok esetleg egy kétkezes súlyzó otthonra
nem így van?
Minek dolgozol, öreg korodra úgyis nyugdíjas leszel.
Minek dugsz, öregkorodra úgyis impotens leszel.
azért mert egyszer öreg leszel még érezheted jól magad és ráadásul jobban is néznél ki.
ha folytatjuk a gondolkodás módodat akkor ne is vágd le a hajad és borotválkozni se borotválkozz hiszen úgy is vissza nő,csak pénzkidobás a borotva és a fodrász is.
ha te nem érzed magad jól attól hogy testépítész nem boldogít ez a sport/életforma akkor ne csináld.
pont hogy az embereknek a hobbijuknak kéne élniük és pont arra nem sajnálni az időt és pénzt,ezért kell olyat választani amit szeretsz is.
Tudom, hogy csak provokáni akarsz minket:)
Nem jött be!
Ebből a szempontból egy autó megvásárlása is pénzkidobás, hiszen megveszem, és már is csökken az értéke. A mozgás és a vele együtt megtervezett étkezés nem pénzkidobás, hanem hosszabb távú BEFEKTETÉS. Vonatkoztassunk el a profi testépítéstől.... Mit is nyersz vele:
-egészségesebb életvitelt,
-hosszabb életet,
-kevesebb betegséget,
-élhetőbb esetlegesen hosszabb életkort.
Szerintem a pénznél ez sokkal többet ér.
teszem azt havi 25-30 ezret elköltök testépítésre
abból a pénzből eltudok menni focimeccsekre a barátokkal szórakozni vagy a családomra költeni ami az én véleményem szerint nem pénzkidobás
akkor két lehetőséged van
1. abba hagyod a testépítést mert igazából téged nem is boldogít ez világos,és pénzed is marad.
2. lehetőség hogy szerzel egy jobb állást amivel tudod a testépítés mellett a meccseket és egyebeket is finanszírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!