Ironman, extrememan versenyekre a felkészülés mennyire tölti ki a napokat, szabadidőt?
Figyelt kérdés
minden nap edzés és ezen kattogás vagy jut idő másra is?2013. máj. 16. 22:37
1/2 anonim válasza:
Ebben sajnos nem tudok segíteni de abban igen hogy dobj rá a teljesítményedre plusz 12 százalékot!
Ki lehet próbálni ha nem jön be a cég visszafizeti a próba csomag árát. Gondolom ha az amerikaiaknak jó volt a győzelemhez neked is megteszi:-).
Küldj privát emilcímet én gyógyszerész vagyok. Ez nem a szokásos Bambi, nem szteroid, nem nito Fx.
Végre egy sportember!!!!
Örülnék ha segíthetnék neked! Nekem betegeim vannak, orvosokkal dolgozom de az egészséges ember az igazi célcsoport! Ha Katus Attilának bejön biztos te is hasznát tudod venni!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, de nem erre voltam kíváncsi!:-)
2013. máj. 20. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!