Szerintetek? (testépítés)
Van Danabol-om (Dianabol) 100 darab, tisztában vagyok a veszéllyel és pont azért kérdezem ezt. Igazából nem nagyon akarok hirtelen 5-10 kg-t felszedni.Ha úgy szedném hogy Hétfő,Kedd,Csütörtök,Péntek. (mivel ezeken a napokon edzek)
edzés előtt 1-et,és utána is 1-et be vennék,majd a kövi héten abszolútt nem,és újra az egész. Akkor az első kérdés.
1. Ígyis be következnének a nem kívánatos mellékhatások?
2.Lenne-e értelme így szedni? (vagy csak pazarlás)
Megismétlem nekem evvel nem az a célom hogy 5-10 kg-t feldobjak egy hét alatt...persze képletesen értem.
Hanem annyit.. hogy legalább dobjon egyet a teljesítményen. Evvel ezt el e tudom érni?
Ha nem..Akkor evvel mit érek el ha így szedem?
Légyszíves normálisak :)
Nah figyelj, én nem akarlak lebeszélni erről, de azért nem hiszem hogy vágod te itt a dolgokat.:)
Kezdjük avval, hogy a danabol egy szar, tele van a piac hamisított árúval, főleg az ilyen 4200ft./100 DB os fosok.
Danabolból kéne napi több szem, azt hiszem valami 4, kivéve 1 szabadnapot lehet tartani, vasárnap. + érdemes többet edzeni, ha már szteroidozol, ha én szteroidoznék, úgy csinálnám, hogy legyen heti 3 edzés izomra, és legyen heti 3 erőemelő edzés, és egy szabadnap, amikor nincs szteroid. A másik, hogy a tablettát azért kell nagyobb dózisban szedni, mert hogyha szájon át viszed be, akkor azt alapból méregnek tekinti a szervezet, ezért a májad lebontja, evvel a kicsi dózissal csak a májadat terhelnéd, max felszednél pár kiló minőségtelen tömeget aztán ahogy elfogyna a "doppingod" le is dobnád. Meg hát kell valami ami védi a májat, vérkeringést, illetve egy orvos is kéne, ajánlok inkább rendes ampullás változatot, az ilyen szarokat cseszheted, meg minden kúra után természetes tesztoszteron fokozót, BCAA, glutamin, de ezek is csak minőségi szteroid mellett fognak rendesen működni.
Összegzem:
-orvos, aki kivizsgálja a mellékhatásokat, a tested reakcióját.
-normális, injekciós dopping, ami nem cseszi annyira a májat, meg nem kell rohadt nagy dózisban alkalmazni.
-étrend, edzés, kiegészítők NAGYON legyenek rendben, meg azt kifelejtettem hogy ha nem akarsz bőrrepedést akkor testápoló.
-meg olvass még pár száz oldalt a szteroidokról (nah jó, a pár 100 túlzás, de azért még kell tudás:))
-és mindez csak akkor ÉRNÉ meg, hogyha ebből élsz, élversenyző vagy, szerintem otthonra meg az utcára majdnem hogy felesleges, de ez csak az én álláspontom, és a te ügyeidbe nem fogom beleütni az orromat, de ismerd a mellékhatásokat...:D
U.I.: nem értek én sem a szteroidokhoz, úgyhogy azért te olvass róla picit többet, meg beszélgess okosabbakkal a témában, mielőtt belekezdenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!