Kezdőnek, olcsó, jó, mountain bike, terepre?
Ennyi pénzért már kapsz Caprine epik 30-at, vagy 50-et.
Páromnak is ez van, évi 8-10 ezer km-t teker, ezzel jár dolgozni, félterep gumival 40-el száguldozik aszfalton ( az már más kérdés, mennyire szabályos ez...), de imád terepezni is, erre van egy stabilabb gumija és nagyon élvezi az "ugrabugrálást". Én hívom így, mert én nem tudok ilyet, csak irigykedve nézem mikor le-föl ugrál útpadkákon, lépcsősorokon, különböző akadályokon.
A felni, teleszkóp bírja, a váz erős, ő nagyon meg van vele elégedve, szerintem ár-érték aránya kiváló ennek a bicónak és még fejleszteni is lehet, ha később úgy alakul.
előző vagyok, itt egy link:
A Caprine-os vagyok.
A női vázakról csak annyit, h. ha egy kicsit is komolyabban akarsz tekerni, akkor ha nem is "ciki", de mondjuk úgy : nem szokás női vázat venni lányoknak sem.
A női váz amúgy is kevésbé strapabíró és úgysem szoknyában ülsz rá, tehát nincs sok értelme olyat venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!