Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdőnek, olcsó, jó, mountain...

Kezdőnek, olcsó, jó, mountain bike, terepre?

Figyelt kérdés
Egyre többet járok ki a pályára, viszont olyan bicóm van, aminél még teleszkóp sincs. Így elég gázos, tele vagyok sebekkel. Szeretnék vmi jót (tudom, hogy ennyiért nem kapok profit), de olcsót (úgy kb 60 ezres határig), amivel tudok menni terepen, viszont a város egyik feléből eljutok a másikra. Valami márkát tudnátok ajánlani? Vagy konkrét biciklit? 14/L
2009. okt. 1. 18:31
 1/6 anonim válasza:
Hát 60ezerig nem nagyon találni bicót, de van egy jó, amiről mindenki jót ír szinte. Mali Cobra, kezdőknek kitűnő, jól bírja a strapát. Én 1hónapja vettem Mali Phytont, ami ugyanaz mint a Cobra, csak tárcsafékes, meg duplafalu a felnije. Én megvagyok vele elégedve, de mivel max 60ezret tudsz rá költeni akkor a Cobrát ajánlom, igaz 65ezer, de az az 5ezer forint talán még nem olyan nagy pénz. De ha körülnézel testbike-on akkor ott elég olcsón juthatsz jó bicóhoz.
2009. okt. 1. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
és esetleg vmi mondjuk 100 ezerig?
2009. okt. 20. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért már kapsz Caprine epik 30-at, vagy 50-et.

Páromnak is ez van, évi 8-10 ezer km-t teker, ezzel jár dolgozni, félterep gumival 40-el száguldozik aszfalton ( az már más kérdés, mennyire szabályos ez...), de imád terepezni is, erre van egy stabilabb gumija és nagyon élvezi az "ugrabugrálást". Én hívom így, mert én nem tudok ilyet, csak irigykedve nézem mikor le-föl ugrál útpadkákon, lépcsősorokon, különböző akadályokon.

A felni, teleszkóp bírja, a váz erős, ő nagyon meg van vele elégedve, szerintem ár-érték aránya kiváló ennek a bicónak és még fejleszteni is lehet, ha később úgy alakul.

2009. okt. 21. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok, itt egy link:

[link]

2009. okt. 21. 13:12
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) bár én női biciklit keresek :D de végülis ha más nincs egy férfi bringa se lenne rossz, utolsó megoldásként. a 40-es száguldozásokról meg annyit, hogy átlag 32 km/h-t mentem és a legmagasabb 52 km/h-volt legutoljára. városon belül 30-al (vagy 20-al? nem tudom) városon kívül 40-el lehet.
2009. okt. 21. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A Caprine-os vagyok.

A női vázakról csak annyit, h. ha egy kicsit is komolyabban akarsz tekerni, akkor ha nem is "ciki", de mondjuk úgy : nem szokás női vázat venni lányoknak sem.

A női váz amúgy is kevésbé strapabíró és úgysem szoknyában ülsz rá, tehát nincs sok értelme olyat venni :)

2009. okt. 21. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!