Ez az óra a megtett távolságot is méri?
(Nem értek hozzá, ajándékba szeretném, magát a leírást sem értem, hogy mi az az edzészóna.)
Az edzészóna a pulzuszónára vonatkozik. Ha beállítod, hogy pl. 120-150 közt lesz a célzóna, akkor jelezni fog az óra, ha ez alá vagy fölé megy a pulzus.
Ez nem mér távolságot. Amelyik távolságmérést tud, annak még van plusz tartozéka. Vagy GPS, vagy lépésszámláló, de azok az órák kb. 30-40 E Ft-nál kezdődnek. A Sigmának az olcsóbbik távmérős órája az RC1209. Nem tudom, mennyire megbízható, kicsit más elven mér, mint a Polar, Garmin meg ezek.
Érdemes jól utánajárni, hogy melyik mit tud, és az sem mindegy, hogy aki majd használja, milyen funkciókra lesz szüksége.
A mellkasöv jelátvitele is lehet analóg és kódolt. Az előbbinél a szabadban bezavarhatnak a nagyfesz. vezetékek, villamosvonal, másik futó pántjának a jele, ha túl közel van stb. Viszont úgy tudom, a futópad meg "látja", szóval oda nem kell a padhoz külön pánt. A kódolt meg pont fordítva. (Amit linkeltél, analóg.)
Ezekről szoktak termékteszteket is írni, fórumokon a tapasztalatokat megbeszélni, ezekbe olvasgass bele majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!