Műanyag hullahopp karika alakformáló?
Persze, hogy az. De minél nagyobb a súlya (pl. fa), annál jobban formálja a derekadat.
Ha nagyon könnyű a hullahoppod, akkor tekerd körbe szigszalaggal.
Kedves utolsó!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
170 centi 50 kiló szerinted mennyire zsíros? Nem tartom magam kövérnek,és szerintem nem is vagyok,közelebb vagyok a szálkáshoz,mint a zsíroshoz! :)
A többieknek köszönöm a választ! :*
"170 centi 50 kiló szerinted mennyire zsíros? "
Ha csinálok gulyáslevest, az mennyire finom? Finomabb, mint anyámé? Ez egy ilyen kérdés.
Megoldás, amit még mindig túl sokan nem ismernek: testzsírszázalék! Egy magasság és súly nem mond semmit!
Látom ti mindenbe bele tudtok kötni! :(
Ez egy egyszerű kérdés volt,a válasz annyi lett volna,hogy igen,mert... vagy nem,mert... És egyeltalán nem írtam,hogy azzal szeretnék fogyni,és azt sem hogy esetleg magam miatt kérdezem!
Azért köszönöm,hogy válaszoltatok,de máskor koncentráljatok a kérdésre!
Akkor még egyszer válaszolva, csak a kérdésre: nem alakformáló, mert nincs helyi zsírégetés, attól nem lesz vékonyabb a derék, mert pörgetsz rajta karikát.
Azért sem formáló, mert a formát az izmok adják, de a karika az nulla terhelést ad, tehát nem izmosít, nem fogyaszt, ergo sz@rt sem ér alakformálás szempontjából. Remélem így okés a válasz? :)
Montez,tökéletes,köszönöm! Ezzel kellett volna kezdeni,elkerülhető lett volna a szóváltás! :)
És nekem mit ajánlasz? Nekem jó alakom van,de szeretnék kicsit feszesíteni a bőrkémen. Comb,popsi,has,csípő... régen kick box-ra jártam,szóval van alapozás,csak évekkel ezelőtt abbahagytam,és már nem olyan feszes a bőröm,mint akkor! :( Eltűntek a kis kockáim is... :( Van ugrálókötél,súlyzó otthon,illetve szeretnék venni majd egy bicót,és elmehetek futni is akár... Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!