Bicepszezésnél ha valaki behajlítja a gyakorlat végén a csuklóját, akkor jobb izomstimuláció érhető el?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 21:02
1/8 anonim válasza:
bicepszre nem lesz jobb, ez csak az alkart stimulálja ha a végén behajlítod
2/8 anonim válasza:
Igen, akkor jobban bekapcsolódik az alkar.
3/8 anonim válasza:
Viszont mint ahogy a mell is nagyobb terhelest kap fekvenyomasnal mint tarogatasnal igy a bicepsz is picit nagyobb terhelest kap ha az alkar is bekapcsolodik
4/8 poiu válasza:
Nem tudom. Viszont ha tényleg erősebb a stimuláció, akkor kevesebb ismétlést tudsz így végezni. Ez nem tűnik jó üzletnek...
5/8 anonim válasza:
Igen mert arra gyurunk hogy minél többen lássák hány ismétlés megy és nem arra hogy minél jobban stimuláljuk az adott izmokat.
Szerintem nem is guggolok többet sullyal mert anelkül tobb ismétlés megy
6/8 poiu válasza:
Nálunk nem számolják az ismétléseket, én tárcsaszámra megyek.
7/8 anonim válasza:
Ugy latom nem volt érthető a szarkazmus. Azért irtam mert baromságot írtál
8/8 poiu válasza:
Az én szarkazmusom sem volt érthető... Mi a baromság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!