Power pro fehérje, biotech USA az rendesen jó fehérje? 4kg és 3000ft alatti kgonkénti ár, ez lehetséges?
ááh, értem.
De a wheyprotein 80 az nem szójás trágya, hanem jó tejsavós ugye?
WPC 80 jelentése: Whey Protein Concentrate 80%. Magyarul: tejsavó fehérje koncentrátum.
A Bioteches Power Pro (és "iker"terméke a Powertrack által gyártott Power Protein [nemtudom ki ül a biotök marketingosztályán...]) pedig javarészt szója (angolul soy) fehérjét tartalmaznak, mellette van némi tejsavó.
A szója és a tejsavó azért remélem érezhetően két külön dolog.
Természetes. Gyorsan felszívódó fehérjére van szükségem. Edzés utánra szánom.
Szójában ráadásul nincsenek is meg az aminosavak amikre igen csak szükségem lenne regerenáláshoz, izomfejlesztéshez.
Az amit nem tudtam az az hogy a bioteches power pro, az szója alapú..
Néztem már másikat, volt kazein alapú, tojás alapú, de tejsavó a nyerő, mert tényleg csak edzés utánra kell.
Kösz!!!
amire meg az 5 kilós kissé sok :D Bár, eláll jövőre úgy is megint kell. Lehet h 5 kilós lesz.. De csak is whey akkor vagy myprotein, más olcsó jó nincsen gondolom.
De ne válaszolj, nem akarlak feltartani. ment a zöld. Már sokszor válaszoltál nekem, nagyon, nagyon gyorsan! Nagyon hálás vagyok. Ha kell valami help írj privátot és ottvagyok.. :D
Power Track Power Protein
Biotech Power Pro
Ha elhadjuk a márkaneveket, mint ha ugyan azt olvasnánk utánna.
Protein mix (soy protein isolate, calcium caseinate, whey proteinconcentrate)
És mint az összetételben is olvashatjuk. Szója van ebben is a legnagyobb mennyiségben. A másik kettő alapanyagról infó hogy hány %-ban lehet, mély hallgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!