Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azonnal le kéne fogynom! Mit...

Azonnal le kéne fogynom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy nadrágot amire 36-os méret volt írva, fel is próbáltam és jó volt, de sajnos észrevettem rajta egy hibát ezért kerestem egy másik 36-os nadrágot. Azt viszont már nem próbáltam fel, gondoltam minek... Aztán itthon vettem csak fel, de nem jött rám! Combban túl szűk!

Mit tegyek, hogy rám jöjjön a nadrág? Mivel tudnék a leghatásosabban lefogyni? Combból mennyire nehéz fogyni?

2013. máj. 4. 23:03
1 2
 11/12 Big Boss válasza:
Túlzás volt, vigyorogtam csak, de hát most ez, hogy gyorsan kiakaszt, nem szeretem... most gyorsan vagy normálisan, ha nincs időd ne fogj bele, tüzeld el a gatyát inkább akkor. Mert nem mind1, hogy milyen ütemben fogysz, ahogy írta, egy szintet be kell tartani, ha túl sokat adsz le gyorsan nem egészséges, meg na ugye írtad, hogy van problémád, ugye akkor ez is nehezítő körülmény, jobban oda kell figyelni edzésnél, hogy mit bírsz. A kajádat ha, jól csinálod kisebb mennyiségű szénhidrát több fehérje, vitaminok ugye(saláták, gyümölcsök) meg ugye, ha tényleg jól akarod ezek minősége is előtérbe helyezhető, de mondjuk azért, Neked ennyire nem kell, de jó ilyen mittudom Én érdekességnek vagy ilyesmi :D meg persze ugye az edzés is futás(ennek fajtái, kocogás, erőletett séta), úszás, bicózás ott vannak pl még a különbféle kardiógépek, ha elmész terembe, lépcsőzőgép, síelőgép, szobakerékpárok meg ilyenek! :) persze, ha elsőnek nem megy annyi idő ilyen 50 perc körül akkor fokozatosan hozzá kell edzeni magad ez is idő, ne gyorsan akarj fogyni, ha nem alaposan/normálisan!
2013. máj. 5. 00:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem gyorsan fogok! Köszönöm! :)
2013. máj. 5. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!