Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik lenne az a küzdősport...

Melyik lenne az a küzdősport ami jó lenne önvédelemre? Többi lent

Figyelt kérdés
Tudom hogy egy küzdő sport az nem önvédelem de valamilyen szinten meg lehet magad védeni... szóval hát lány vagyok 14 151,5cm és 39 kg tehát picike :// de viszont egyedül fogok sötétbe hazajárni és örülnék ha csak annyi időt is nyernék ha esetleg megtámadnának hogy elfussak néztem az Defendot de nem találtam a közelben edzést!
2013. máj. 1. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A harcművészet megtenné. Én a Japán Ju Jitsu-t ajánlanám, a Defendo technikák mind azon alapulnak.

És a Ju Jitsu-t eredetoleg a kis embereknek találták ki, lévén a japánok nem éppen magasságukról híresek...

2013. máj. 1. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
igazából bármelyik harcművészet, vagy küzdősport jó önvédelemre, ha értesz hozzá... én Cselgáncsoztam 9 éven át, voltak elég kicsi 8-9 éves edzőtársaim is 18 éves koromban, volt mikor meg is lepett egy 9 éves gyerek, annyival tehetségesebb volt nálam, hogy a saját súlyomat kihasználva lazán földre vitt, a karfeszítésénél, mondjuk már csak megjátszottam, hogy tényleg fáj, hogy legyen sikerélménye:)...
2013. máj. 1. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

én karatézom ált suli óta és ha kellett megtudtam védeni magam.

ment minden simán mint az edzésen

F

2013. máj. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!