Anyám nem enged semmit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap megjegyezte hogy az utóbbi időben mennyit felszedtem magamra, ma pedig el akartam menni futni és konkrétan leszidott hogy mit képzelek magamról hogy futni akarok menni meg miért nem tudok itthon lenni néha. hozzáteszem hogy ez volt az első alkalom... nem tudom mit tegyek. kérlek segítsetek, mert nagyon kellene az ilyen jellegű mozgás.
15/L
2013. ápr. 30. 18:08
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg megbeszélni vele,hogy valamit akarsz kezdeni a testeddel és ez az otthon üléssel nem fog megoldódni
2/4 anonim válasza:
Nem semmi, ha már sportolni sem engednek valakit. Ilyen esetre legyen otthon ugrókötél, az is megteszi. + guggolás, kitörés, női fekvőtámasz, hasprés, lábemelés. És egyél kicsit kevesebb szénhidrátot, ha fogyni szeretnél.
3/4 A kérdező kommentje:
nem lehet vele megbeszélni semmit, mert ha megpróbálom akkor az van hmegint hogy mit képzelek magamról stb.
köszi a válaszokat :) még jöhetnek
2013. ápr. 30. 18:16
4/4 anonim válasza:
:) hát akkor amit írt Montez,hogy ugrálókötél csak kimehetsz a kertbe és a kajára figyelj és már jó is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!