Norby666 kérdése:
Melyik kevésbé károsabb a szervezetre, a protein vagy a szteroid?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 15:18
1/13 anonim válasza:
A protein= fehérje. Egyáltalán nem káros. A szteroid viszont máj-, vese, szív és érrendszer károsító, okozhat heresorvadást, hajhullást, személyiségváltozást, bőrproblémákat, stb..
3/13 A kérdező kommentje:
De ha leállok 1 idő után a proteinnel,akkor sem lehet ártalmas?
2013. ápr. 29. 16:11
4/13 anonim válasza:
nem, az csak kaja. De a húsban, tojásban, túróban is protein van, mert ahogy írtam a protein fehérjét jelent más szóval.
Ha nem eszel protein tápkieget, akkor pótold több kajával és nem esel vissza.
5/13 anonim válasza:
Én szerintem ugyanolyan káros, csak a protein még jobban, mert nem gyógyszertári.
6/13 anonim válasza:
Ennél nagyobb baromságot életemben nem olvastam. Idiótáknak nem muszáj ám írogatni.
7/13 anonim válasza:
Ecsém more hülye vagy? Károsabb mert nem gyógyszertári? Ezt hogy raktad össze, ja mert amit a gyógyszer ipar csinál az mind szép és jó? Szteroid károsabb, proteinben semmi káros nincs...Mintha húst ennél..
8/13 anonim válasza:
5 ös, ma olvastam egy nagyon nagy baromságot...
ezt hol olvastad?
10/13 anonim válasza:
Szerintem a dihydrogen-monoxyde mindkettőt veri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!