Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Interaktív edzés konzollal?...

Interaktív edzés konzollal? Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy a mozgásérzékelős konzolokhoz vannak különböző sport kiegészítők, ezek jók valamire?

Természetesen nem ettől várom a csodát, tudom, hogy azért dolgozni kell, de szeretnék pihenés képpen valami ilyen interaktív dolgot kipróbálni. Szerintetek melyik a legjobb?

2013. ápr. 27. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Tehát úgy akarsz fogyni ,hogy CoD-ozol? Sok sikert!
2013. ápr. 27. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, természetesen nem CoD-dal, de a Nike és az Adias is kihozott különböző fitnesz programokat, amik olyanok, mint a fitnesz DVD-k csak kicsit interaktívabbak, van visszajelzés. Még nincs konzolom és reméltem, hogy kapok tippet, hogy milyet érdemes venni, mert természetesen ezek a programok vagy egyikre, vagy másikra jelennek meg, mindkettőt pedig nem akarok.
2013. ápr. 27. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
a legtöbb mozgásos játék wii-re jelent meg, és szerintem jók is
2013. ápr. 27. 18:05
 4/4 anonim válasza:

Nintendo Wii lesz ami neked kell. Még a Prince of Persia Forgotten Sands-ben is mozogni kell, hisz forgatni kell a kardot :D

Nos, rengeteg jó "mozgásos" játék van rá, az tuti. Pl.: tenisz, aerobic, yoga etc. etc.

Nézz meg egy pár videot ezekről:

Ea sports active workout

Zumba fitness

Don King boxing

Just dance

Némely játék képes komolyabban megmozgatni. Sokak bebizonyították, hogy a Wii-vel fogyni is lehet, vagy akár erősíteni is. A legkeményebb gyakorlat az egy kézen állás. :D

A sport kiegészítők, mint pl teniszütő és golfütő fejek, azok nem lényegesek. Ami fontos, hogy legyen fit pad (balance boardnak is hívják).

Ha pedig elfáradtál, lenyomsz egy menet Mario-t pihenésképp... :D

2013. ápr. 28. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!