Táncolni nem tudó párommal szeretnénk tánciskolába menni (társastánc), tudtok ajánlani esetleg?
A barátnőm 21 éves és egyáltalán nem tud táncolni, vagyis soha nem próbálta, és nagyon szégyenlős is, bulikban sem mozog egyáltalán, mert fél, hogy kinevetik. A ritmusérzéke pedig valóban nem túl jó, ezt látom rajta, de szerintem egy bizonyos szintig mindenki meg tud tanulni táncolni.
Én nagyon szeretek (és nagyjából tudok is) táncolni, és fura hogy ő az első barátnőm, akivel még nem táncoltam (pedig ez a legkomolyabb kapcsolatom). A barátnőm most beleegyezett, hogy eljönne velem egy társastánc tanfolyamra, hogy valamennyire megtanuljon.
Ennek nagyon örülök, de nem ismerek tánciskolákat (Budapesten kellene), valaki esetleg tudna segíteni? Melyik lenne nekünk a megfelelő iskola/tanfolyam? Ő teljesen kezdő, semmilyen lépést/táncot nem tud, az alapoktól kellene, és olyan környezetben ahol kevésbé érzi cikinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!