Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » AYCM SPORTPASS-t hogy lehet...

AYCM SPORTPASS-t hogy lehet kiváltani melóhely nélkül?

Figyelt kérdés

ALL YOU CAN MOVE Rekreációs sportkártya csak munkahellyel rendelkezőknek lehet kiváltani. Ez kinek jó? Miért büntetik azt, akinek nincs munkahelye? Pont nekik lenne jó a kedvezmény.

Vagy ez arról szól, hogy aki nem dolgozik ne is sportoljon?

Vagy akinek nincs bejelentett munkája, az nehogy már foglalja a futópadot a dolgozó emberek elől?

Elég kirekesztő gondolkodás, ha így van. Éljen az egyenlő bánásmód, és az egyenlő jog a sporthoz.

Nincs valami mód amivel ki lehet váltani melóhely nélkül?

#sport #sportkártya #Rekreációs sportkártya
2013. ápr. 27. 01:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
30%
Vicces, mert ez a konstrukció pont hogy nem profitorientált. A kártyának nem az olcsósága a versenyelőny! Hanem hogy sok helyre jó. Én sokat utazok az országon belül, ergó nem éri meg sehova se bérletet vennem. De az AYCM-re nem vagyok jogosult. Egyébként megvenném a jelenlegi ár háromszorosáért is! Bumm, profitorientáltság.
2017. febr. 2. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokat változhatott a feltétel mióta ezt a kérdést írták.

Én simán megvettem magamnak a kártyát, pedig kkv cégnél dolgozom. Annyi kell csak, hogy a munkahelyed AYCM partner legyen. Erről nem is feltétlenül tudsz, nekem se mondta senki a munkahelyemen. Meg kell próbálni és lehet, hogy engedik.

Szóval egyáltalán nem csak multi alkalmazottaknak van, és nem biztos, hogy a cég fizeti de ettől még lehet.

2018. nov. 1. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azért nem vehet magánszemély, diák es nyugdíjas, - es van még egypar kivetel- mert nem őket kívánja támogatni a programunk.

Ahogy az árvasági segélyt is csak árvák kaphatnak, vagy a macska alapítvány is csak macskákat gondoz, úgy mi sem tudunk támogatni mindenkit. 14 éve a bérből és fizetésből élő, alkalmazotti rétegnek nyújtjuk a szolgáltatásunkat, ugyanis nekik valoban fontos a stresszes, idegörlő munka után az aktiv pihenés és ők azok, aki nem biztos, hogy tudnak minden hónapban erre 15-20 ezer forintokat áldozni.

A vállalkozónak ez nem jelent akkora anyagi megterhelést, hogy emiatt lemondjon a testedzésről, diák és nyugdíjas pedig kedvezményt kap.

Mi a munkavállalói réteg számára tudjuk biztosítani a lehetőséget, de nyilván találsz más szervezetet, akik Neked tudnak számára segítséget nyújtani."

Ezzel a mesével csak annyi a probléma, hogy az AYCM nem egy segély vagy egy támogatás az elesetteknek, hanem egy üzleti vállalkozás. Az, hogy kinek milyen kikapcsolódásra lenne leginkább szüksége, meg hogy kinek nem jelente amúgy anyagi megterhelést, az eléggé lényegtelen ebből a szempontból.

Az egyetlen valódi oka, hogy csak munkavállalók válthatják ki az az, hogy a kiváltásnak feltétele az, hogy év végéig fizesd a szolgáltatást. Ez pedig a munkavállalóknál a legbiztosabb, hogy tartható. Ez afféle biztosíték az AYCM felé, nem a arany jó szívük jele.

Úgyhogy köszönjük kedves Mihalik Zsuzsa, de nem kell ez a mese.

2019. dec. 18. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!