Edzőbá kérdése:
Power Track Power Protein terméknek melyik a legjobb íze?
Figyelt kérdés
Olvastam, olyat, hogy + édesítőt ha rakunk hozzá, hihetetlenül jó lesz a csokis. Ez igaZ?2013. ápr. 26. 23:32
11/20 anonim válasza:
Legalább a 70-ben egyetértünk.:)
Egyébként nekem mindegy ez az ösztrogénes dolog is, mivel eleve ha azt nézem, hogy a biológiai értéke fele, mint a tejsavóproteiné, akkor nincs miről beszélni. Eltűnik a szója árelőnye. Akkor meg minek vegyek sz@r ízű, fingatós, dzsuvaálagú cuccot? :)
Ja és jóhogy fejlődtél clint, de te nem is vagy natural, ha jól tudom.
12/20 clint válasza:
akkor még naturál voltam. 20 éves korom után kezdtem versenyezni akkor jött az első kúrám... Az íze tényleg rossz de ez nagyon sok állati proteinről is elmondható. De emlékszem a csajszi a teremben valahogy finomra csinálta.
13/20 anonim válasza:
vagy csak jól nézett ki a csajszi és arra figyeltél.:)
14/20 A kérdező kommentje:
MPM MIXED PROTEIN MATRIX és erről mi a vélemény? 3kg kevert, edzés után mindneképp tejsavó izolátumot iszom, de most pénztárca miatt keresek napközbenre egy kevertet.
2013. ápr. 30. 08:39
15/20 anonim válasza:
Hát annál jobb a power protein is vagy a biotech power pro.
16/20 A kérdező kommentje:
Azon agyalok am, h veszek mellé egy 1 kilós tejsavót és beletöltöm + 1-2 szem édesítő szétzúzva, aztán máris jobb lesz az íze valszeg :)
2013. ápr. 30. 08:59
17/20 anonim válasza:
Azzal csak javítasz, ha tejsavót teszel hozzá.
18/20 clint válasza:
Nem kell az édesítő... jó ötlet a tejsavó keverés.
Amugy az mpm és a pp kb ugyanaz
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kövi kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Segítsetek pls. :)
2013. máj. 1. 12:27
20/20 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincsen az ízével, nem tudom miért ennyire finnyás mindenki:DD, sőt még teszek hozzá tejsavót, még jobb lesz!:P
2013. máj. 2. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!