Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudom megmérni a testzsír...

Hogy tudom megmérni a testzsírszázalékot?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 20:16
 1/6 anonim válasza:
Jó kérdés! :D
2013. ápr. 26. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 26. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak különböző testzsírmérő készülékek. Én is ilyennel végzem a szakdolgozatomhoz a testzsírszázalék méréseket.

[link]

2013. ápr. 26. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, akkor azok a mérések nem lesznek pontosak mivel ilyen készülékekkel nem lehet rendesen megmérni, egy megközelítő értéket tud adni. Egy elektromos impulzust vezetnek végig a testeden, ami függ a test hidratáltságától ill. dehidratáltságától. Amit a második válaszoló linkelt szerintem pontosabb eredményt ad.
2013. ápr. 26. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont ma mértem én is egy ilyen "kormánnyal".
2013. ápr. 26. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
a normálisabb 5000ft körüli mérlegek is mérnek testzsírt, és testvíz százalékot is, persze ezek sem pontos adatok, de még olyan módszert nem sikerült találnom ami tényleg pontos adatot mutatna, és szerintem nem is létezik, de egy jó viszonyítási alapot adhat.
2013. ápr. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!