Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok erre?

Mit ajánlotok erre?

Figyelt kérdés

Sok edző mondta már hogy a legjobb edzés hogyha felhúzzuk magunkat egy vascsőn vagy ilyesmin.

De nem bírom magam még felhúzni mert nincs elég izmom vagy csak kövér vagyok és ehez a súlyhoz vagyok gyenge.

Valaki tudja hogy ehez a gyakorlathoz milyen izom kell és hogy mivel fejleszthetem ?

Válaszotokat előre köszönöm

2013. ápr. 24. 15:35
 1/4 anonim válasza:
nekem, 13 éves koromra már ment. Talán a kötélmászás a leghatékonyabb ha fel akarod tudni húzni magad, egy idő után mehet láb a nélküli kötélmászás, ha nem tudsz kötelet mászni akkor csak fekvőzz minden nap rendszeresen valamennyit, tök mindegy mennyit ahogy érzed, és egy idő után kialakul ez ne aggódj kialakul ez.
2013. ápr. 24. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi :D

14 Éves vagyok és a kotelet megmászom de még csak lábbal a fekvő sajnos max 30 de akkor már hulla vagyok :D

2013. ápr. 24. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A húzódzkodást gyakorold úgy, hogy a lábad alá teszel egy széket és kicsit rásegítesz. Idővel menni fog segítség nélkül.

De nem csak ez a jó gyakorlat, több fontos gyakorlat is van: fekvőtámasz, tolódzkodás, guggolás, hasprés, lábemelés.

Olvasd el a fegyencedzést, töltsd le netről, kezdő szinttől vannak benne edzéstervek.

2013. ápr. 24. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Kosziszépen :D
2013. ápr. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!