Mit ajánlotok erre?
Figyelt kérdés
Sok edző mondta már hogy a legjobb edzés hogyha felhúzzuk magunkat egy vascsőn vagy ilyesmin.
De nem bírom magam még felhúzni mert nincs elég izmom vagy csak kövér vagyok és ehez a súlyhoz vagyok gyenge.
Valaki tudja hogy ehez a gyakorlathoz milyen izom kell és hogy mivel fejleszthetem ?
Válaszotokat előre köszönöm
2013. ápr. 24. 15:35
1/4 anonim válasza:
nekem, 13 éves koromra már ment. Talán a kötélmászás a leghatékonyabb ha fel akarod tudni húzni magad, egy idő után mehet láb a nélküli kötélmászás, ha nem tudsz kötelet mászni akkor csak fekvőzz minden nap rendszeresen valamennyit, tök mindegy mennyit ahogy érzed, és egy idő után kialakul ez ne aggódj kialakul ez.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi :D
14 Éves vagyok és a kotelet megmászom de még csak lábbal a fekvő sajnos max 30 de akkor már hulla vagyok :D
2013. ápr. 24. 16:06
3/4 anonim válasza:
A húzódzkodást gyakorold úgy, hogy a lábad alá teszel egy széket és kicsit rásegítesz. Idővel menni fog segítség nélkül.
De nem csak ez a jó gyakorlat, több fontos gyakorlat is van: fekvőtámasz, tolódzkodás, guggolás, hasprés, lábemelés.
Olvasd el a fegyencedzést, töltsd le netről, kezdő szinttől vannak benne edzéstervek.
4/4 A kérdező kommentje:
Kosziszépen :D
2013. ápr. 24. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!