Szerintetek rendeljek fehérjét?
Sziasztok! A helyzet a következő: szeretnék minél olcsóbban, jó minőségű tejsavó fehérjét venni. Eddig 5-6 ezer/kg volt amit költöttem rájuk, de még ennél is jobban meg kéne húzni az övet. Most 4ezer/kg körülieket nézek.
Találtam is egyet, ami megfelelő, viszont 3 kilogrammos kiszerelésben van. Az ára fantasztikus a tejsavóhoz képest, egyedül az zavar, hogy csak ilyen nagy kiszerelésben van.
Ti megvennétek? Az egy kilósok nekem sokáig kitartanak, 1-2 hónap legalább mire elfogy egy kicsi vödör, de a végén már rosszul vagyok az ízüktől. Na most a HÁROM KILÓSAT ti bevállalnátok, hogy lehet hogy el sem fogy őszig, és mi van, ha rossz az íze, ráunok stb? :D
Nem izlelgetni kell hanem meginni, erre nem tudok mast mondani:D
Egyebkent a myprotein.com-rol 3 fontert lehet rendelni ilyen kis izesito cseppeket pont az ilyen feherjekhez.
Azért mert csak edzés után szoktam inni(hogy sokáig kitartson).
...de a kérdésre visszatérve: ti megvennétek a 3 kilósat? Anyagilag nagyon-nagyon jól járnék vele, csak IJESZTŐEN SOK ez a mennyiség és ez zavar :/
Nem vagy rosszul egy idő után tőle? 4 kiló is hatalmas adag :D (én mondom már az 1 kiló után sehová nem kívánom azt az ízt, mintha már keserű lenne)
milyen fajtát használsz, utolsó? csak kíváncsiságból kérdem.
Jaja, ha az étrend nincs meg, akkor inkább arra költs, egy jóféle csirkemell jobb árban van. Az össztápanyagbevitel számít, és amíg a küszöb alatt vagy, csinálhatsz bármit, nem fogsz fejlődni.
Mellesleg a Myprotein meg a Wheyprotein.hu-s termékek 4000/kg körül vannak tiszta fehérjére nézve, tehát beleszámítva a töemgszázalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!