Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izmos akarok lenni! Hogyan...

Izmos akarok lenni! Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Régen jártam konditerembe heti 3-szor, de volt amikor 4-szer is, de akkor azért mert fogyni akartam. Sikerült is, de izmos nem lettem(nem az volt a célom)Most viszont az szeretném lenni. Anyagilag most már nem engedhetjük meg a kondibérlet kiváltását sőt...már alkalmanként se tudok lemenni. Esetleg csak szeptembertől, de addig is szeretnék elkezdeni edzeni itthon. Milyen gyakorlatokat csináljak, hogyan étkezzek? 18/L

2013. ápr. 17. 15:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon jó edzésrendszer a fegyencedzés, ami egy saját testsúlyos edzés. Keress rá, le is tudod tölteni torrent oldalakról, de megvan könyvben is. Ha pedig van súlyzód, akkor súlyzós edzés is mehet mellé.

Izomnöveléshez kalória pluszban kell lenned, tehát tömegnövelő étrend szükséges.

Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch).

Lányoknak 3-4 g x ttkg ch!

Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

2013. ápr. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!