Hol lehet már 15 éves kortól részt venni csatákban budapesten?
Figyelt kérdés
Van egy fegyverem és ez a sport nagyon bejön, de mindenhol csak 16 éves kortól lehet menni. Ajánlanátok egy helyet ahova én is tudnék menni?2013. ápr. 17. 14:50
1/16 anonim válasza:
Ööö... milyen fegyver? És milyen csata?
2/16 anonim válasza:
Józsefváros.
Mindenkit szeretettel várnak.
Fogj egy árpádsávos zászlót,az övedre szíjazz tarsolylemezt hajad borotváld le,jobb karodra húzz fel egy horogkeresztes karszalagot.Jobb kezed mindig legyen a levegőben!
Sok sikert.
Valószínűleg nem te fogod nyerni a csatát.
3/16 hun46y3 válasza:
Ha Airsoftról beszélsz, egy év nem sok, várd ki!
Sehol nem fognak játszani engedni!
4/16 A kérdező kommentje:
Airsoftról beszélek. Azt mondjátok hogy sehol sem tudnék játszani'
2013. ápr. 17. 21:08
5/16 anonim válasza:
Ja, bocs, nem vettem észre, hogy kulcsszóban ott van az airsoft. Amúgy nem valószínű, eddig még nem találkoztam olyannal, hogy beengedtek volna 16 alattiakat, még így barátilag, ismerősöket se.
6/16 hun46y3 válasza:
Törvény mondja ki, hogy 16 alatt nem játszhatsz, 16 és 18 közt pedig csak szülői engedéllyel, a csapatok/helyek meg nem kockáztathatják meg, hogy büntetést kapnak és bezárják őket.
Egy év tényleg nem sok, várd ki, addig gyűjtögesd a felszerelést, szerelkezz fel hogy teljes erőbedobással kezdhesd.
7/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Sok idő mert márciusban lettem 15. Úgyhogy majdnem egy egész évet kell várni. Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 20. 08:03
8/16 anonim válasza:
A Sulimban a Rendészetet úgy tanítják, hogy airsoftal gyakorlatozunk, lövünk stb... (Battonya, az egyetlen középiskola ahol airsoft-al tanítanak!) éa 16év alattiak is részt vehetnek csatákon, rendszeresen megyünk War-ra
9/16 A kérdező kommentje:
Akkor rohadt jó sulid van :)
2013. ápr. 21. 19:41
10/16 anonim válasza:
15 vok öcsem es tudok jatszani!!!szentendre izbeg laktanya ott vannak jatekok en 15vok es beengednek gyere teis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!