Szerintetek ez jó airsoftfegyver? (többi lent)
link: [link]
Meg szeretném venni és én szerintem nem rossz elég jónak tűnik illetve pozitiv visszajelzéseket tapasztalok szerintetek jó?
Ha airsoftozásra használja, akkor a légpuska nem hinném, hogy megfelelő lenne.
Szimpatikus darab, első ránézésre jónak tűnik, a sok fém alkatrész is pozitívum, teljesítményre megfelelő, árban korrekt a bolt pedig tapasztaltan megbízható.
Szerintem jó választás, keress pár tesztet a neten (angul tudás előny) de amúgy minden okénak tűnik.
Hát, elfogadható minőségűnek mondanám. Ahogy megveszed, vidd el egy hozzáértőhöz, szépen kihézagolja és átkeni normális kenőanyaggal és cserélje ki a hop-up gumit, esetleg még rakjon bele egy h-lenyomót is, aztán még bele mehet egy li-po akkumulátor és egy nagyon f*sza kis fegyver lehet belőle.
Az hogy fém alkatrész, ne ájulj el tőle. Ezek ilyen spiáterből vannak ami egy baromi rideg anyag, oldalirányú erő hatására azonnal törik. (pl elesel és nekivágod egy kőnek vagy betonnak, abban a pillanatban törik, pláne ha a hátsó nagy átmenőcsavar környékén éri az erőhatás) ilyen esetekben akármilyen meglepő, de a műanyag jobban bírja, mivel az tud valamennyi hajlani.
Egyébként még egy picit nézelődnék a helyedben egy SRC M4-es után is. Nagyjából ugyanilyen árban vannak de nagyságrenddel jobbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!