Milyen tánc fajtákat ajánlotok amiket 14-15 éves korban még nem késő elkezdeni?
Figyelt kérdés
Nem teljesen nulláról indulnék mert 7 éve táncolok már, tehát van vlmi tancos tudásom2013. ápr. 13. 22:35
11/18 anonim válasza:
Mi megy neked? Inkább azt írd le, mert ezen kívül még rengeteg minden van, tehát így nem tudom, hogy mit tudsz. Állásból hidat úgy kell gyakorolni, hogy először csak valami magasra, ami közel van hozzád, vagy a bordásfalnál kapaszkodni, és úgy ereszkedni le, ameddig lemegy. Spárgához minden egyes nap nyújtani, hacsak egy kicsit is, de nyújtani. Minden nap nehezebb nyújtásokat csinálni. Pl: felteszed a bordásfalra a lábadat, vagy valamire, ráhajolni, aztán egyre magasabbra tenni. Ülésből megpróbálni kinyújtani a lábadat oldalra, hogy fogod a sarkadat, persze a fejed főlé. Vagy például lemész spárgába ameddig megy, és onnan rugózol lefelé. Kézenállást először társsal gyakorold. Te felmész, ő meg megfogja a lábadat, és onnan bukfenc, persze segítséggel, később pedig egyedül. Magasságilag? Hát a csapatban én vagyok a legmagasabb, vagyis a 2. legmagasabb, mert tőlem 3 cm-el nagyobb egy 8. lány. De ez attól függ, hog mi vagy. Nem olyan magasak, de nem is olyan picik, mint a tornászok. Milyen magas vagy, és hány kiló? Írhatod priviben, ha nem szeretnéd, hogy más lássa, és akkor kb. megtudom ezt határozni.
12/18 A kérdező kommentje:
Milyen gyakorlatok vannak még, mert nem todom, hogy miket tudhatok? 165-166 cm 50,5 kg
2013. ápr. 20. 11:05
13/18 anonim válasza:
Hát a magsságoddal, súlyoddal ( én is ennyi vagyok) vagy emelő leetsz, vagy szpotter. A szpotter az, aki hátul áll, segít az emelőknek feldobni, és amikor elkapják rá hárul a legnagyobb súly. Flyer nem nagyon leszel szerintem, mert oda kicsike, könnyű lányok kellneek. Velem egyidős lány, akit emelek 40 kg. vagy 37. nem is tudom. és kicsi. Hát nem tudom így elmondani, hogy mik vannak még. Inkább azt mondd, amiket szoktál gyakorolni. Amik mennek is. Mondjuk, ha megy a kézenállás, mondd azt, vagy ha megy a cigánykerék, vagy egyéb más. Amit szoktál gyakorolni, és biztosan megy. Vagy semmit nem szoktál, nem tudom.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi, am sztem mást meg tudok csinálni, ami nem spárga, szaltó, bógni
2013. ápr. 25. 18:45
16/18 anonim válasza:
Oké! Csak gyakorlás kérdése, majd menni fog a többi is! :)
Akkor majd nézd meg azt a helyet, és ha tetszik, próbáld ki, de ha nem, Pesten még biztos van 1-2 cheerleader csapat, vagy ha a cheer nem tetszik, akkor biztos találsz mást. De remélem tetszeni fog! HAJRÁ! ;)
17/18 A kérdező kommentje:
Ha kiprobalom akkor azt majd max jovo evben, de mindent koszi :)
2013. ápr. 27. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!