Mosonmagyaróváron van valami park, ahova el lehet menni futni?
Szia!
Én tavaly kezdtem el futni, és ugyanígy voltam vele, hogy nem akartam, hogy megbámuljanak. :)
A gimi melletti Lajta töltést ajánlanám neked, a zsilipig és vissza kerek 3 km a távolság (tehát könnyen mérhető, hogy mennyit nyomtál le egy alkalommal).
Autósforgalom nincs, de néha 1-2 biciklis, esetleg motoros (akik mennek horgászni) feltéved a töltésre, de probléma sosincs ebből.
Számomra az is fontos volt még, hogy ne aszfalton fussak: nos itt ilyen apró kavicsokkal van leszórva a talaj, teljesen jól lehet rajta futni.
Nem utolsó sorban pedig a táj is szép: oldalt folyik ugye a Lajta, kicsit távolabb pedig forognak a szélkerekek. :)
Remélem, hogy tudtam segíteni. Ha lenne még kérdésed, akkor írj ismét. :)
23F
a Kossuth gimi melletti Lajta töltés tényleg jó
de van park is a Wittmann Antal Parkban nincs sok ember, csak hétvégén délután és jó időben
esetleg Halászi felé is futhatsz a bicikli úton,csak a beton nem olyan jó az ízületeknek meg térdnek
a Kossuth gimi melletti Lajta töltés tényleg jó
de van park is a Wittmann Antal Parkban nincs sok ember, csak hétvégén délután és jó időben
esetleg Halászi felé is futhatsz a bicikli úton,csak a beton nem olyan jó az ízületeknek meg térdnek
ha pedig nem ezek közelébe laksz, akkor elmész biciklivel valahova lezárod és úgy futsz, ez jó bemelegítésnek is
Első vagyok:
Mondjuk én is bicajjal járok ki, gyalog nekem is nagyobb távolság lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!