Csavarozás nélküli húzódzkodó rúd?
Figyelt kérdés
Nem akarom csavarozni/fúrni az ajtókeretet, viszont a rudat sem akarom megvenni anélkül hogy tudnám biztosan elbír e vagy sem csavarozás nélkül. Tudtok valamit ezzel kapcsolatosan, 80 kiló vagyok, ennyit vajon bír vagy hanyatt esek az első edzésen ? :)2013. ápr. 6. 09:04
1/4 BalaZS7 válasza:
próbálgasd:) lassanként h elbit e
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a választ de épp ez az. Nem tom próbálgatni mert nem vettem meg, azért kérdeznék olyan embert akinek ilyen van mert ha csavarozás nélkül nem bír el akkor nem dobok ki rá lóvét.
2013. ápr. 6. 09:16
3/4 anonim válasza:
Én iron gym-et vettem pár éve még simán birja elég sokat használtam. Átlag oda van irva hány kg-t bir el. Ezeket nem kell csavarozni sem fúrni.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is rossz, kösz a választ és a linket.
2013. ápr. 6. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!