Tavaly volt egy szemes szteroid kurám és nem csináltam vissza állítást. Most egy Nolvadex, proviron kombó?
eléggé későn lenne nem???
nem tudom sok ember miért fél az injektálástól, pedig ha tudná h így szinte alig van mellékhatás ezt nyomná mindenki,...na mind1
először is hcg kellene
de előtte tudni kéne mikor , mit meddig szedtél , milyen adagolásban, hiszen hozzávetőlegesen ehhez lővik be a visszaállítókúrát!
de a hcg az alap, és nem az amiket írtál....
a diéta a megemelkedett ösztrögén szint miatt nem sokat ér, lehet az izmaid lejjebb mennek, de vízes püffedt külsőd lesz mint egy nőnek.
valszeg nem is stanzolol volt amit szedtél hanem vmi utángyártott vacak, ki tudja milyen hatóanyaggal..
menj el egy belgyógyászho, teljes vérkép, és belső szerv vizsgálat, + hormon funkció ellenőrzés
ő majd megmondja szakszerűen mit kell tenni, milyen gyógyszer kell
ne csinálj sztem nagyobb bajt magadnak
első válaszoló: de a hcg az alap, és nem az amiket írtál...
hát te nagyon értessz ezekhez, ne írjl már hülyeségeket..
ha szurtad magad akkor igen hcg kell
de mivel szemes azaz stanát szedett így nem injekcios hormonvisszaállitó azaz (hcg) kell!!
hanem proviron 2 levéllel azaz 20 db. szedjél reggel 1-et és este 1-et szombat vasárnap nemkell szedni.
ki vagy 8as??
lemerem fogadni vmi tini okoskodó...
na ide figyelj okos tojás!
a hcg hormonvisszaállító , a proviron, meg a nolvadex antiösztrogén.Remélem ezt már sikerült kigugliznod h az mi.
Minden kúra után kéne hCG!! az más kérdés h sokan úgy vannak vele h csak szemest nyomtam akkor elég a proviron.FENÉT
egyrészt nem is arra való...
légyszíves ha máskor okoskodni akarsz tájékozódj már , és ne légből kapott dolgokat írkálj, mert sokember még el hiszi, főleg azok akik ide kiírkálnak h egy 100 szemes stana kúra milyen mellékhatásokkal jár.
Jó guglizást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!