Miért nem tudom mostmár megcsinálni?
14 éves fiú vagyok, korosztályomba izmosnak számítok.
Széles fogású húzódzkodásokat csináltam szabályosaan és lassan lement a 15 darab. 1 hónapja viszont fáj a vállam
olyan mintha kiugrana az ízületi tokból, ezt csak a bal oldali csinálja. A bal vállam le van maradva egy csöppet, de 1 éve csinálom ezeket a gyakorlatokat és még sose volt ilyen bajom. Szerintetek mi lehet a baj és hogyan kezdhetném el megint a széles fogású húzódzkodásokat?
Nagy József tamás veled már nem először van dolgom :D
Mindig pozitívan érintettek a normális válaszaid (csuklya).
Sose melegítek be :S Eddigse csináltam úgy voltam vele akkor mostse lesz gond :S
:))
Mindig be kell melegíteni. Csinálj pár vállkörzést, meg ilyen tesi órás ízület átmozgató dolgokat, meg mondjuk pár fekvőtámaszt térden, vagy ha tudsz akkor húzódzkodást valahova felrakott lábbal...
Köszönöm a válaszokat, akkor bemelegítek, és amíg meg nem erősödnek a vállamban az inak addig széles húzódzkodást úgy fogok csinálni hogy a lábam be lesz támasztva a bordásfalhoz
és meglátjuk mikorra lesz jó. Ha megjavul írok ide egy kommentet hogy minden oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!