Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Pow3rd-t lehet shakerben...

A Pow3rd-t lehet shakerben összerázni?

Figyelt kérdés
Csak mert eddig Hot bloodot használtam, azt ugye nem lehet és most teszek 1 próbát Pow3rd-vel is.
2013. ápr. 3. 14:03
 1/8 Dogmatix91 ***** válasza:
Miért ne lehetne a Hot Bloodot shakerben összerázni? :S
2013. ápr. 3. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, úgy is kell. Engwem is érdekelne Hot Bloodot miért nem lehet?
2013. ápr. 3. 16:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát írták a leírásban is hogy a keletkező szénsavak miatt ajánlott nem felrázni, vagy 5 mp-enként a kupakot kinyitni ha mégis összerázom. 1-ik ismerősöm járt úgy hogy felrázta és szétrobban, lejött a shakernek a teteje (nem csavaros) és beterített mindent.. :D
2013. ápr. 3. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezért kell felnyitni. Ha nem rázod össze hogy iszod meg?
2013. ápr. 3. 18:23
 5/8 Dogmatix91 ***** válasza:
Én csak 1-2 zacsival szoktam Hot Bloodot venni és mindig shakerben rázom össze. Nekem csavaros a shakerem és talán 1szer nyitom ki rázás közben, de mondjuk én kevés vízben oldom fel, mert az íze valami hihetetlen retek :D De igazából tök mind1, ha kiskanállal elkevered egy pohár vízben az is teljesen jó (állítólag a Pow3rd sem egy gasztronómiai csoda :D de nem is azért issza az ember mert finom)
2013. ápr. 3. 18:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát jó, már ezt is tudom. :) Egyébként ízre nem igazán érdekel, hatása legyen majd :)
2013. ápr. 3. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
A Pow3rd ízre tényleg undorító, nekem minden lemegy szinte, de ez majdnem visszajött.
2013. ápr. 3. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
5 másodpercenként felnyitod a shakert! :)
2013. okt. 15. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!