A lehető legkevesebb izom vesztésével, hogy szálkásítson az ekto-endomorf alkat?
Sajnos most döbbentem rá, hogy az vagyok...
Meg akarok szabadulni a szírpárnámtól a hasamon és a derekamon. A drasztikus diétával összecsoffad az izomzatom.
Menjek rá a lassú, hosszú távú diétára? Ha tömeget növelek, akkor arányosan nő az úszógumim is, így a gyúrás maximális odafigyelést igényel a számomra, életformává kellene tennem, ha látványt akarok elérni és annak hatalmas ára van. Melyik mozgás a legelőnyösebb az ilyen alkatnak? Sportos, arányos, atlétikus testet akarok.

nem etikus....de anabolikus szerek +diéta +kardió edzés+ súlyzós edzés
ezek kombinációjából jön össze az amit kérdeztél!

Kitartás, megfelelő étrend, és előbb-utóbb meglesz, nem kellenek ehhez anabolikus szerek, ne ebből induljunk már ki.
Nekem volt egy ismerősöm, tipikus ektomorf, vaságyastól 40kg volt. Elkezdett edzeni, megfelelő étrend és tápkiegek, egy kreatinkúra és 1 év alatt 15kgval lett több.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!