Milyen szellemi, lelki tapasztalataitok vannak a jógával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Még sosem jógáztam, mert annyira nem érdekelt, és mert fiúként úgy éreztem, hogy nem is az én világom. De közben közelebb kerültem a szellemi és lelki fejlődés különböző lépcsőfokaihoz (a pszichológiától az ezotériáig :), és elkezdett érdekelni a jóga.
A testi hatások is érdekelnek, pl. örülök, ha jobb lesz a kondícióm meg jót tesz az izmoknak, az egészségnek. Ez mind nagyszerű, de most kifejezetten a szellemi fejlődés iránt érdeklődnék. Úgy mint tudatosság, az elme "csendessége", jó közérzet, nyugalom, önbizalom növelés meg ilyenek. :)
Annak főleg örülnék, ha fiúk is írnának, mert úgy vettem észre, hogy lányok vannak többségben ezen a téren. :D
2009. szept. 19. 22:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!