Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kapható még Puma GV Special...

Kapható még Puma GV Special sportcipő?

Figyelt kérdés
A Puma GV a 90-es években nagy divat volt, biztos emlékeztek fehér lyukacsos orrú cipő. Már évek óta akarok egyet, de nem találok sem a nagy sportüzletekben, sem a kimondott puma márkaboltokban. Az utcán akiken látok általában külföldi turisták, ezért az az érzésem, megszűnt a magyarországi forgalmazása. Esetleg nyugdíjasokon látom akikről elképzelem, hogy még húsz éve vették amikor volt. Szerintetek is megszűnt itthon, vagy esetleg bizonyos helyeken van még, és ha igen megköszönném ha írnátok ilyeneket.
2013. márc. 30. 13:04
 1/2 Walt válasza:

Nézd meg itt.

[link]

2013. jún. 15. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik leg jobb cipő nekem van egy kb 15 éves, még kamasz fiú voltam akkor let elsőnek ilyenem az mai napig bírja, de azt már csak nyáron használom a munkába, nagy melegben mivel nagyon izzados a lábam, így ezt a cipőt mezítlábas cipőnek használom, zokni sok lenne, érdekessége, közvetlen mezítláb van a lábam a cipőbe, tény nap végén intenzíven be izzad a láb le veszem maga a csupasz labamnak nincs szaga csak a cipőnek, ezt csak ennél a cipő típusnál tapasztaltam, legalább a láb nem bűdös, újonnan van egy arra vigyazok , pl Amerikából lehet rendelni.
2023. dec. 30. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!