Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az amerikai negerek miert...

Anonym90 kérdése:

Az amerikai negerek miert izmosabbak, mint az afrikai negerek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 00:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a kaja minőségén múlik. jártam amerikában is, afrikában is több helyen is, és afrikában is vannak hatalmas emberek, de aki nem tud rendesen enni, annak nem lesznek nagy izmai.
2013. márc. 20. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
[link] Ő mondjuk nem egy kisdarab Nigériai bokszoló:)
2013. márc. 20. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Amerikában sokkal inkább hozzáférnek a koxhoz, plusz figyelnek a táplálkozásra (sportolók).
2013. márc. 20. 20:00
 14/14 anonim válasza:
Az amerikai négerek Nyugat-Afrikából származnak és robusztusabb felépítésüek mint a Kelet Afrikaiak. Afrikában sok helyen az általános szegénység miatt még mindig sok helyen éheznek, elégséges táplálék hiányában pedig ugye nehéz izmokat fejleszteni. Mindezzel együtt szerintem az antilop hús és a trópusi gyümölcsök egészségesebb táplálékot biztosítanak az ember számára, mint az olajban tocsogó, sokszor émelyítöen édes "junk food" amit az amerikaiak esznek. Szerintem az afrikai négerek, ha van mit enniük nagy általánosságban egészségesebben néznek ki, mint az amerikaiak. Annyi morbid kövér embert mint amerikában még sehol máshol nem láttam. Amerikában ezen kívül sokan járnak kondi terembe, ami Afrikában nem jellemzö. Röviden szerintem Amerikában több az izomkolosszus és a krónikusan elhízott néger mint Afrikában, aminek etnikai, táplálkozási és életmód beli okai vannak.
2017. jan. 9. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!