Nagyon rossz a fenekem?
Már több hónapja végzek guggolásokat,kitöréseket súlyzóval,de semmi formai változás nincs.
Diétázni most kezdtem el kb 1 hete,ugyanúgy edzek súlyzókkal,mellette futok,taposógépezek,spinningelek.
(Karból,hasból,derékból fogyózom,persze nem kell sokat,így gondolom nehezebb is)
Ügyelek a megfelelő fehérjebevitelre,a ch-t levittem.
Mikor lesz látható végre formai változás?Mert nekem furcsa,hogy nincs olyan "popsi csíkom",ami minden lánynak van és engem nagyon zavar..Lesz nekem valaha kerek popsim vagy felejtsem el?
Próbáltál már korizni? Az elég sokat szokott SEGGíteni.:D
Nekem tetszik.:)
1: semmi
2: ha bajod van, az nem a feneked, hanem a derekad.
Én nem akarlak semmire rábeszélni - mert szép vagy így, ahogy - de ha nem vagy megelégedve, akkor sajna az nem fenék, hanem zsír%.
egyáltalán nem rossz. sőt, átlagon felüli. a derekaddal sincsen semmi baj. persze, lehet rajta javítani, de nem feltétlenül 1 hónap alatt.
ne hallgass az itteni idióta tizenévesekre. életükben nem láttak még meztelen nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!