Mennyi idő alatt jön vissza az elvesztett izom?
Nincs elveszett izom, csak aktív és inaktív izom.
Ha nem terheled, kiürülnek a tápanyagok, a víz és lapos leszel.
A visszatérés nem nehéz, csak az elején kell visszafogni magad, amíg hozzászoksz a terheléshez.
Az izomláz így is jelentős lesz.
Az első hónapot szánd a formábahozásra, átmozgatásra.
A 2. hónaptól kezdhetsz nagyon lassan emelni a kalóriabevitelen és visszatérni a régi edzéstervedhez.
a 2. hónap végére az elvesztett tömeg 80 -90 % -avisszajöhet, utána ez az ütem lelassul ugyan, de nagyon könnyen át tudod majd lépni a korábbi határaidat, mind erőben, mind izomtömegben.
Szia! Én hasonló cipőben jártam, és sajnos én is 10 kilótól szabadultam meg egy sportsérülést követően. Körülbelül fél évet hagytam ki és teljesen kétségbeestem.
Amikor újra elkezdtem edzeni, sokkal hamarabb jött az erőm és a sérülést megelőző szintre elég hamar visszajutottam. A kajára teljes mértékben odafigyeltem és az edzéseken odatettem magam.
Én eléggé rossz genetikával rendelkezem, de a testem engem is meglepett azzal, hogy milyen hamar visszaállt a régi kerékvágásba.
A lényeg az, hogy 10 hónap nem a világ vége, 3-4 hónapon belül rendben leszel.
izommemóriának hívják a barátodat most aki valamikor megjegyezte h te eljutottál már arra szintre így sokkal könnyebben vissza fogod szedni az elveszett 9 kilódat.
A kajára figyelj oda. semmi baj sem lesz.:)
Most èn vagyok ugyan abba a cipőbe amibe tevoltál.
Megtudhatnám hogy végül is mennyi időbe tellett mire visszaszedted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!