Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valamit, mit...

Ajánlanátok valamit, mit egyek? Nem akarok gyorsan fogyni, csak egy kis segítséget, mert a neten jobbra-balra hazudnak, többi lent.

Figyelt kérdés
Na szóval, "leszoktam" a cigiröl, már ha 1 hét nemdohányzás annak számít :) 13-14 éves koromig végig sportoltam az életem, de utána 2-3 évig semmit nem csináltam, most 16 éves vagyok. Van egy kis hasam, de azzal nincs bajom, bár nem lenne gond, hogy ha nem lenne, igy azis a céljaim között van hogy eltüntetem. Edzek, futok(amig a tüdöm birja, ugrókötél, huzódszkodás fekvötámasz, stb...) De a kaja... nem találok sehol normális választ, arra hogy mit egyek, mikor mennyit, nekem szinpatikus az ilyen csirkemell meg hasonlók, a kenyeret nehezen hagynám ott, de képes vagyok rá, hero vagyok. De valami tanácsnak örülnék, nagyon hogy mit egyek. Bocsi, hogy leirtam fél élettörténetemet, de igy korrekt. Előre köszi. B.
2013. márc. 10. 01:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Tömegnövelés:

5-6g x testtömeg szénhidrát

2-2,5g x testtömeg fehérje

NAPONTA

Fehérje források: csirke, sovány marha, hal, tojás, túró, fehérjepor

Szénhidrát: Zabpehely, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, burgonya, durumtészta

2-3 óránként kellene kajálni.

Egyes ételek fehérje/szénhidrát tartalmát itt megtalálod:

www.kalóriaguru.hu

Ez alapján össze tudod állítani az étrended.

2013. márc. 10. 03:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a kalória táblázatot, ott pl:

Csirke alsócomb (párolt) fehérje 27.5g szénhidrát:0.00

tehát nem ehetek me egy egész combot, mert 27,5 gramm fehérje van benne, ami már több mint 5-6 gramm...

2013. márc. 10. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ööö... és?
2013. márc. 10. 10:28
 4/6 poiu ***** válasza:
Ehetsz csirkecombot, zöldséget bedőlésig, a kenyeret felejtsd el pár hónapra. Ami fontosabb: nem szoktál le! Ha csak egy szálat is elszívsz, kezdheted előlről. Tapasztalatból mondom.
2013. márc. 10. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Okoska!

Akkor vegyük át még egyszer mit írtam...

"Tömegnövelés:

5-6g x testtömeg szénhidrát

2-2,5g x testtömeg fehérje

NAPONTA

"

Még egyszer:

Tömegnövelés:

5-6g SZOROZVA testtömeg szénhidrát

2-2,5g SZOROZVA testtömeg fehérje

NAPONTA

Tehát ha mondjuk 70kg vagy, akkor 70x5 és ennyi GRAMM szénhidrát kell naponta.

Fehérjéből 70x2 ...érted már?

2013. márc. 10. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:
igymáokéxd köszi:D
2013. márc. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!