Már több mint 1 éve járok konditerembe edzeni heti négyszer és a jelenlegi edzéstervemről szeretném kikérni hozzáértők véleményét. Segítenétem, mert már nincs több ötletem?!
Miért szeretnél változtatni? Megálltál a fejlődésben vagy csak meguntad? Azért leírom én hogyan edzem most a különböző izomcsoportokat. (napokat nem írok, mert a suli miatt sajnos sokszor csúszik a program)
- Mell+váll+vádli
- Hát+has
- Láb
- Kar+has
Ha úgy gondolod, akár a lábat is szétszedheted hajlítóra és nyújtóra. Én a helyedben lehet, hogy inkább edzésmódszer váltanék. Ha még nem próbáltad a magas ismétlésszámokat, akkor 1 próbát megér. Esetleg néha egy-egy szuper- , tri- vagy óriásszett.
Hát igen mintha egy pár hónapja megrekedtem volna és ezért gondoltam a változtatásra...meg pl. bicepsz-hátnál ha bicepszel kezdek utánna nembírok húzódszkodni hátra és ugyan ez fordítva ezért gondoltam segíthetne a változtatás.
Egyébként a mell-vállat lehet egyszerre, mert én próbálom a kettőt mindig a legtávolabb helyezni egymástól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!