15/F vagyok.169 cm vagyok, szerintem még kéne sokat nőnöm. AZ úszás vagy a kosárlabda segít? Ezen belül melyik úszás típus?
Én 15 évesen kb ekkora voltam, akkor ballagtam. Mire gimibe mentem majdnem 180 voltam, most meg 183 már pár éve. Nem csináltam semmit, csak levegőt vettem, meg éltem.
20f
Csinálhatsz akármit, ha a génjeid megszabják, mekkorára nőhetsz!
Nézd meg a szüleidet, őnáluk kicsit magasabb leszel majd (2-3 cm-el)... :D
Nem biztos, hogy nősz még. Én 13 évesen 175 centi voltam, ma 19 vagyok és továbbra is 175 centi vagyok. Viszont van ismerősöm, aki 170 cm volt amikor ballagott, a katonaságból meg 180 cm-el jött ki.
Lényeg: nem fognak a sportok segíteni, a genetikádat nem változtathatod meg. Valószínűleg fogsz még nőni, de ha nem, akkor sincsen semmi baj. 169 cm-el bárki boldog életet élhet.
Egyénként anyukám 165 cm, apukám 182 cm. Már olvastam olyat hogy a fiú gyermek az édesapjánál 1-2 cm-vel nagyobb lesz. Igaz ez?
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Szüleim 170-180 körüliek. Ált suliban is már 180 körül voltam. Jelenleg 204 cm vagyok és 106kg. A Legtöbbet 8. után nőttem. Úgy néz ki már megálltam a növekedésben:D
Ne akarj nagyon magas lenni, rémálom ruhát venni, mindenhová bevered a fejed, görnyedned kell a buszon, meg lehúzni a fejedet amikor bemész egy ajtón + a kissebbségi komplexusban szenvedő emberek folyamatosan tesztelik hogy " a nagy fiú vajon mennyire erős?".
Az úszás & kosárlabda nem hiszem, hogy segít :) Viszont a növekedési hormonok alvás közben munkálkodnak úgyhogy igyekezz sokat és pihentetően aludni, és kerüld az alkoholt meg a bagót mert sok tápanyagot elvonnak a csontjaidtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!