Nem értem? Gond lehet ez? Nincs semmi bajom?
Figyelt kérdés
Már 4 napja futok, reggel délben, este.
Arra lettem figyelmes hogy futás után nem vagyok éhes.
Mondjatok erről nekem valamit.
Nincs semmi gond? :S
2009. szept. 13. 18:52
1/5 anonim válasza:
Erről láttam asszem a Discovery-n egy érdekes kísérletet. Adott két ember. Egy alkalommal elmennek biciklizni, és könnyű mozgásokat végezni, aztán leülnek kajálni, és felfalják az összes ételt ami előttük van. Következő alkalommal egy igazán kemény edzésen vesznek részt, a tüdejüket is kiköpik, leülnek enni, és a vízen kívül mást nem kívánnak. Pontosan nem emlékszem, hogy miért van ez, de a nagyon kemény edzés olyan anyagokat juttat a szervezetbe, ami szinte rosszullétet, hányingert okoz, és ezért is nem kívánják csak a folyadékot. Tehát nincs semmi BAJOD! :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. szept. 13. 19:05
3/5 anonim válasza:
Szívesen! :) Aranyos vagy, hogy kijavítottad! :)
4/5 anonim válasza:
Viszont ha keményebb edzés után kívánok-nem kívánod a tápanyagot nem számít, ha nem töltöd vissza akkor fejlődni nem fogsz, sőt..
(ezt tudom több éves súlyzós edzésből már)
5/5 anonim válasza:
Pont tegnap volt megint ez az adás, a Spektrumon a What's good for you című műsorban! :) Ha émelyegsz, akkor inkább igyál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!