Gyaloglásra milyen cipőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Naponta min. 5 km-t gyaloglok melóhelyre, de valamikor városba is gyalog megyek, ilyenkor valamikor egy nap 20 km is megvan. Szeretnék venni egy jó cipőt, ami sportcipő, de föl tudom húzni egy farmer-fölső kombinációhoz is melóhelyre, max. 20 ezer Ft-ért. Nagyon fontos lenne, hogy jól tartsa a lábamat, és fontos lenne a megfelelő kialakítás, hogy ne fájjon 20 km után a talpam benne.
Aki tud, ajánlhatna konkrét típus (esetleg be is linkelhetitek).
Egyébként 25 éves és nő vagyok.
Köszi előre is!
2009. szept. 13. 18:13
1/1 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan be menj egy futóboltba (Váci út százvalahány, Budapest - Spuri Futóbolt), ott segítenek neked. Ott vannak külön gyaloglócipők is, és szerintem találsz 20 alatt is bőven. Illetve vannak ezek az MBT cipők, de azok elég drágák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!