Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyaloglásra milyen cipőt...

Gyaloglásra milyen cipőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Naponta min. 5 km-t gyaloglok melóhelyre, de valamikor városba is gyalog megyek, ilyenkor valamikor egy nap 20 km is megvan. Szeretnék venni egy jó cipőt, ami sportcipő, de föl tudom húzni egy farmer-fölső kombinációhoz is melóhelyre, max. 20 ezer Ft-ért. Nagyon fontos lenne, hogy jól tartsa a lábamat, és fontos lenne a megfelelő kialakítás, hogy ne fájjon 20 km után a talpam benne.

Aki tud, ajánlhatna konkrét típus (esetleg be is linkelhetitek).

Egyébként 25 éves és nő vagyok.

Köszi előre is!

2009. szept. 13. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan be menj egy futóboltba (Váci út százvalahány, Budapest - Spuri Futóbolt), ott segítenek neked. Ott vannak külön gyaloglócipők is, és szerintem találsz 20 alatt is bőven. Illetve vannak ezek az MBT cipők, de azok elég drágák...
2009. szept. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!