Tudnátok mondani olyan egyszerű, otthon végezhető gyakorlatokat, amivel a fenékre lehet gyúrni?
Figyelt kérdés
Természettől fogva vékony vagyok, ezért nem igazán sportolok. Nincs nagy fenekem, de jön a nyár és szeretnék egy formásabb, kerekebb popsit:D lehetőleg olyat írjatok, amihez nem kell semmilyen eszköz és hangsúlyozottan NE hülyeségeket! előre is köszönöm :)2013. márc. 4. 14:41
3/4 anonim válasza:
kitörés erről találsz youtubon videót ésguggolás én ezeket cisnálom és amúgy én is fenékre gyúrok most :))
4/4 anonim válasza:
van neten 20 perces gyakolat azt végig cisnálod és fnréke elég lesz meg még görizés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!