Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki tudom magam gyúrni 1 év...

Ki tudom magam gyúrni 1 év alatt úgy mint Ronaldo?

Figyelt kérdés

Hasonló a testalkatom mint neki volt sikerülhet szerintetek?

[link]

2013. febr. 28. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
megfelelő étkezés, jó edzésterv és pihenés na meg pozitív hozzáállás akkor talán meglesz
2013. febr. 28. 19:16
 2/5 anonim válasza:
Ha van pénzed meg elég időd 3-4 hónap alatt is el tudod ezt érni. Ha utánanézel a filmsztárok milyen drasztikus módon alakulnak át hónapok alatt 1-1 film kedvéért meglátod, hogy nem lehetetlen. Csak spéci étrend, sok edzés, pro személyi edző kell. Nézz utána Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman, Taylor Lauther, ezeket olvastam, hogy alakultak át.
2013. febr. 28. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez lófasz. 1 év alatt simán lehet. Persze függ attól, hogy most hogy nézel ki...de rendben kell lennie a kajának meg mindennek.
2013. febr. 28. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen semmilyen test, 1 év alatt még jobban is kinézhetsz, ez itt nulla. Bár tényleg számít hogy honnan is indulsz.
2013. febr. 28. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
2013. febr. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!