Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti szoktatok sokat gyalogolni?

Ti szoktatok sokat gyalogolni?

Figyelt kérdés
Néha előfordul, hogy pl pár kilométerre el kell mennem egy városon belül, és kb 40 perces gyalog az út csak oda, és oda-vissza gyalog megyek, mert legalább így ki tudom szellőztetni a fejemet, és ha szép az idő, akkor olyan jó! De többen mondták nekem, hogy hülye vagyok, hogy képes vagyok ennyit menni! De ez nem fordul elő sűrűn!
2013. febr. 28. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Havi 80-85 km-t.
2013. febr. 28. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van hogy minden nap gyaloglok fél órákat, hamar el szokott menni mert zenét hallgatok közben amikor meg hó volt akkor csúszkáltam :D
2013. febr. 28. 12:19
 3/4 poiu ***** válasza:
Nekem nincs bérletem, 3-4 km-es körzetben mindenhová gyalog megyek, azon kívül kocsival. Legalább 3 km-t megyek egy nap (meló-lakás), de átlagban inkább 5-6 km-t.
2013. febr. 28. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:
És milyen életmódú "okosok" hülyéznek le téged a sétálás miatt? :) Ne foglalkozz velük, sétálni jó! Lehet közben nézelődni, felfedezni a környéket, szerintem az egyik legkellemesebb testmozgás. Mit is tudnak erről azok, akik sosem mennek gyalog sehova?!
2013. febr. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!