The rock az új filmjére, a Pain Gainra koxolta így ki magát?
csaba257
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 19:51
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: The rock az új filmjére, a Pain Gainra koxolta így ki magát?
"csaba, jól sejtem, hogy te nem vagy magyar?"
Az üzenet szövege: igen jol sejted romaniaban ellek de it azt gondoljak fellek tolek ha akarjak tudni van klubom 69 a neve edessapamnak a szuletesi datumara neveztem meghalt es csinaltam par eve egy klubot 69 az o emleke ojan mint ha o lenne a fonok
Hazudik ez össze vissza... itt klubja van az apjának, nálam priviben meg már meghalt... tegnap meg itt szidta a kreatint, meg ő már megbánta hogy szedte... előte való nap meg ő írta ki a kreatint szeretne szedni 300 db ot kérdést, hogy lesz e tőle baja...
rühellem az ilyen unatkozó idiótákat, biztos hogy ő írta ki a kérdést, mert az ottani válaszomra is írt privit, de ott is idegesítő volt és lehetetlenül értetlen...
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!