Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen a fitness, nehéz?

Milyen a fitness, nehéz?

Figyelt kérdés
Mostantól lesz fitness oktatás az iskolában és érdekel, majd elmegyek a sportnapra ott kipróbálom de érdekel a ti véleményetek is.
2009. szept. 10. 16:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Rákerestem a youtube-on és nem értem. Most van táncos meg gimnasztikás is. Akkor most mi van? :D
2009. szept. 10. 16:43
 2/5 anonim válasza:
A fitnesz nagyon jó dolog, mindenképp próbáld ki. ÉN jártam egy pár hónapig, először kicsit kemény lesz, és fárasztó, de kellemesen fogod magad utána érezni. Zenére ugrálás, jól elmegy az idő, és közben sportolsz.
2009. szept. 18. 07:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Már mind egy. Jó hogy rossz hozzáállás de nem fogok a kis 6.-os prostiivadékokkal együtt fitnessezni. Azért köszi :D
2009. szept. 18. 14:37
 4/5 anonim válasza:
Durván szánalmas vagy.Tudod ha sportolni akarsz,azt magadért teszed és nem érdekel,hogy kik vannak körülötted.De ahogy látom maximum 10éves lehetsz.
2011. szept. 10. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
hát amikor feltettem a kérdést 14 voltam, azóta már aerobicoztam meg hasonló cardio edzések, most hot iront fogom elkezdeni :D de azért köszi :D
2011. szept. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!