Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 50 szem Danaboltol lehet...

50 szem Danaboltol lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 50szem danaboltol lehet valami bajom? étrend-edzésterv oké! Csak meg akarom nézni, hogy 50szemtöl lessz-e valami változás! Szerintetek?

2013. febr. 24. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Neked felesleges élned, de legalábbis ezzel foglalkoznod, inkább add az erre szánt pénzedet nekünk, jobban jár az emberiség...
2013. febr. 24. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Nőni fogsz egy kis izmot meg erőt tuti adni fog énis nemrég csináltam egy kúrát 200 szem.

Csak arra figyelj h. legyél nyugodt mert ez megdobja a tesztódat rendesen...egyik haverom is bevett vagy 300-at és volt olyan h. nekiment a suliban egy gyereknek mert ugyanolyan pulóver volt rajta...

2013. febr. 24. 19:20
 13/16 A kérdező kommentje:

Wash látszik, hogy kör alakú volt a gyerek szobád.

A CreaTOR ra senki nem beszélt rá már 26szemet beszedtem(napi 2) és kezd érezni a hatása(nagyobb súlyokat bírok, jobban bedurranok, stb...)

Hát igen az lenne a célom hogy minnél hamarabb látszódjon és ne legyen tőle semmi bajom. Remélem 50-100 db tol nem lenne. Utánna meg szedném a 100% Creatin Monohydrate-t, vagy valami mást.

2013. febr. 24. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Mikronizált monohidrátot vegyél majd legközelebb kreatinból ! :)
2013. febr. 24. 21:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Arról leírnád a véleményed?
2013. febr. 24. 21:42
 16/16 anonim válasza:

Szia, Megcsináltad a Danabol kúrát?

Érdekelne, mert én is gondolkodom egy 50db-oson.

( Ha megcsináltad, akkor mennyivel? )

2013. ápr. 22. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!