Balett a Madách Musical tánciskolában?
Én odajárok. A balett nehézsége a tanártól függ. Én két tanárnál is voltam az egyik inkább kezdőknél van, így az sokkal könnyebb, mint a másik tanár órája. Ő inkább már haladó csoportokkal van. Ha viszonyítjuk a balett intézethez, akkor nem olyan komolyak itt a követelmények pl.: nem kell 20 kgsnak lenni, az órán viccelődünk is, igaz így lasabban haladunk, de így élvezetesebb. Ha kezdő vagy eleinte nagyon izomlázad lesz kb. 3 hétig utána megerősödsz és hozzászoksz. Szóval a lényeg : hogy néha nagyon kemény, de megéri. Leggyakrabban nem vagyunk olyan komolyak és kicsit nevetgélünk is.
Te hova jársz táncra?
én most felvételiztem oda! nem a szakközépiskolai részére. az a helyzet hogy én csak hip-hopot tanultam idáig, teljesen alapokról nem ciki? én tényleg nm tudok semmit!! ég a spárgám sem megy le!:( 14 éves vagyok ugye van még remény?
nagyon szeretném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!