Mi a véleményetek a 100% Whey Protein Professional-ról?
Szerintetek minden rendben van vele? Ha esetleg nem lenne jó, mit ajánlanátok helyette?
Itt a link: [link]
Mivel ez csak kaja, èn nem reszesitem elönyben. Kicsit több ch van benne legnagyobb rèszven koncentràtum, szerintem nem èr meg ennyit, egy optimum gold standard -dal jobban jàrsz.
De ez nem hatàsilag hanem összetètelileg. Mint ahogy nem a tesco-s csirkemellet veszem meg hanem az aldi-sat mert abban 22 g fehèrje van a tescos-ban meg 17
Értem, köszönöm a választ.
Még 1-2 tanácsot meghallgatnék.
Először is azt kellene megfejteni, hogy mi ebben a profi? Ez a kék doboztól annyiban más,
hogy tettek bele whey izolátumot és emésztőenzimet.
És miért nevezhetjük mondjuk ezt profinak:
Mert hidrolizált peptidek, hozzáadott L-leucin, glutamin, és egyedüliként beta ecdysteron. Így ca. 50% EAA-ból áll, hozzáadott cukor nélkül.
De hasonlóan profi ez
bár sajnos ennek a nagy kiszerelesévél leálltak.
Értem értem:)
Köszönöm, akik eddig válaszoltak ment a zöld kéz.
Én azt iszom amit linkeltél. Mást nem nagyon próbáltam még. Csak ezt különböző ízekben.. Kókuszos-csoki a legjobb, számomra :)
Nekem bejött. :)
Mint ahogy nem a tesco-s csirkemellet veszem meg hanem az aldi-sat mert abban 22 g fehèrje van a tescos-ban meg 17
No ez érdekes?! Na még így nem láttam vásárlási szokást. Úgy már igen, hogy van a hosszabb ideig, nagyabb szabad területen nevelt "boldog csirke", meg van a két nap alatt felfújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!