Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 100% Whey...

SeoToX kérdése:

Mi a véleményetek a 100% Whey Protein Professional-ról?

Figyelt kérdés

Szerintetek minden rendben van vele? Ha esetleg nem lenne jó, mit ajánlanátok helyette?

Itt a link: [link]

2013. febr. 23. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
2013. febr. 23. 19:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez most azt jelentené, hogy nagyszerű?
2013. febr. 23. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Mivel ez csak kaja, èn nem reszesitem elönyben. Kicsit több ch van benne legnagyobb rèszven koncentràtum, szerintem nem èr meg ennyit, egy optimum gold standard -dal jobban jàrsz.

De ez nem hatàsilag hanem összetètelileg. Mint ahogy nem a tesco-s csirkemellet veszem meg hanem az aldi-sat mert abban 22 g fehèrje van a tescos-ban meg 17

2013. febr. 23. 19:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a választ.

Még 1-2 tanácsot meghallgatnék.

2013. febr. 23. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Először is azt kellene megfejteni, hogy mi ebben a profi? Ez a kék doboztól annyiban más,

[link]

hogy tettek bele whey izolátumot és emésztőenzimet.

És miért nevezhetjük mondjuk ezt profinak:

[link]

Mert hidrolizált peptidek, hozzáadott L-leucin, glutamin, és egyedüliként beta ecdysteron. Így ca. 50% EAA-ból áll, hozzáadott cukor nélkül.

De hasonlóan profi ez

[link]

[link]

bár sajnos ennek a nagy kiszerelesévél leálltak.

2013. febr. 23. 20:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Értem értem:)

Köszönöm, akik eddig válaszoltak ment a zöld kéz.

2013. febr. 23. 20:08
 7/10 anonim válasza:

Én azt iszom amit linkeltél. Mást nem nagyon próbáltam még. Csak ezt különböző ízekben.. Kókuszos-csoki a legjobb, számomra :)

Nekem bejött. :)

2013. febr. 23. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem:D köszi
2013. febr. 23. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Mint ahogy nem a tesco-s csirkemellet veszem meg hanem az aldi-sat mert abban 22 g fehèrje van a tescos-ban meg 17

No ez érdekes?! Na még így nem láttam vásárlási szokást. Úgy már igen, hogy van a hosszabb ideig, nagyabb szabad területen nevelt "boldog csirke", meg van a két nap alatt felfújt.

2013. febr. 24. 05:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tehetem meg hogy mindig piacon vásároljunk. És ha választhatok akkor inkább azt veszem ahol ugyanannyi kajában van magasabb fehérje.
2013. febr. 24. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!