Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegelésnél mennyi csoki...

Tömegelésnél mennyi csoki "fér" bele?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy semmi, de tipikus csokifüggő lány vagyok! Megpróbálom a cukrot teljes mértékben kiszorítani, de a csokit képtelenség :( Mennyi az ami még "belefér" szerintetek? Nem versenyezni akarok, csak egy jó fitness formát :)
2013. febr. 22. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig annyi fér bele , amilyen komolyan gondolod ! :)
2013. febr. 22. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálam kevés fér bele, valakinél meg egy nagyobb tábla is.:)

Nincs erre szabály, képlet, ahogy te gondolod.

2013. febr. 22. 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:
jujj, ezek bennem olyan lelkiismeret furdalást keltő válaszok :D ...mert úgy gondolom, hogy semennyi se fér bele :/ ...max 1 havonta egy sport szelet :D de másrészről megnyugtatóak is, hogy azért nem kell teljesen elzárkózni a csokitól, más is eszik! :D
2013. febr. 22. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Én pl nem mindennap eszem édességet tömegeléskor sem, inkább hétvégén lazítok, de sokan meg minden nap betolnak valamit. Ez ilyen, mindenki máshogy csinálja.:)
2013. febr. 22. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Tömegelésnél lehet csalni, pláne hobbiszinten, viszont szálkásításnál itt is vigyázni kell. Na meg nem kell aszkéta életet élni, a cél, hogy jól érezd magad a bőröndben!
2013. febr. 22. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pl úgy csinálom, hogy vannak szarabb napok, amikor tipikusan minden rád zuhan, esetleg a vércukorszinted a béka segge alatt, na olyankor szoktam engedni 1 kinder buenot, mivel nekem ez a kedvencem. Ez heti max 1 alkalom, amúgy sem vagyok nagyon csokis. A lényeg, h számolj ezzel a ch mennyiséggel is, illetve ügyelj arra, h nagyon fel fogja vágni rövid úton a vércukorszintedet és nem árt, ha ellen tudsz állni az utána jövő éhségérzetednek.
2013. febr. 23. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést, egyedül magaddal tolsz ki egy kicsit, hogy majd szálkásításnál annyival is több zsírt kell leadnod, de persze itt nem plusz kilókról van szó 1-1 csoki miatt. :) Egyébként érdekes, hogy én régen nagyon édesszájú voltam, de amióta elkezdtem normálisan kajálni egyáltalán nem kívánom az édeset. Nálam a csalós kaja az hambi, hotdog, pizza vagy gyros. :)))
2013. febr. 23. 03:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez genetikafüggő is. Egy haverom étrendje 70%-át kakaós csiga, fehérkenyér bele valami gagyi felvágottal, és napi szinten édességek teszik ki. Mégis olyan formában van ami nekem az étrend betartásával sincs meg.
2013. febr. 23. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!