Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A jazz balett nem is olyan...

A jazz balett nem is olyan izgalmas mint pl: a hip-hop agy a többi tánc, szóval lehet azt is élvezni 13 évesen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és szeretnék vmit táncolni de még nem tudom, a jazz balettre gondoltam hip-hop ra de azt nem engedik a szülők és a hastáncot javasolták. Szerintetek melyik a jó?
2009. szept. 8. 15:00
 1/7 anonim válasza:
Lehet élvezni, ha szeretsz táncolni, szerintem tetszeni fog.
2009. szept. 8. 16:16
 2/7 anonim válasza:
sztem a jazz-balett sokkal jobb mint a hiphop. én sokévig csináltam és nagyon élveztem
2009. szept. 8. 16:55
 3/7 anonim válasza:
Én régebben táncoltam jazzbalettet,akkor még jó volt hisz pici voltam.De amiket most látok nem tetszik.Egy szóval unalmas!Inkább a klasszikus az még ér is valamit.A hip-hop pörgős és ha a zenét élvezed a tánc maga mámorító.
2010. ápr. 29. 20:11
 4/7 anonim válasza:

Ja és csak annyit hogy légy laza hip-hopon ne félj "kilengetni" magad :D

előző voltam

2010. ápr. 29. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
azzal még küzdünk, mert elég félénk vagyok és félek h csinálok olyat amiért megszólitanak azok akik jobban tudják csinálni :D de még küzdünk vele :P
2010. máj. 1. 21:07
 6/7 anonim válasza:
A jazz a legjobb táncműfaj, ha megérted a lényegét, akkor rájössz miért jó táncolni. Én nagyon ajánlom neked.
2010. máj. 12. 10:22
 7/7 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok :)
2011. máj. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!